Velkommen til fremtiden: Rap-stjerne anholdt på 'hoverboard'

Wiz Khalifa er igen at se på næste års Roskilde Festival

Wiz Khalifa er igen at se på næste års Roskilde Festival

All Over Press

LOS ANGELES/SE og HØR: Banket i jorden og lagt i håndjern.

Lørdagen sluttede voldeligt for rap-stjernen, Wiz Khalifa, 27, da han nægtede at af stå af sit 'hoverboard' i Los Angeles International Airport. 

Lufthavne i USA er underlagt CBP (U.S. Customs and Border Protection) lovgivning, og det er et højrisikoområde, hvor man helst ikke skal provokere ordensmagten. Wiz mente dog, at han gjorde verden en tjeneste. Få timer senere skrev han på Twitter:

- [Jeg blev arresteret] udelukkende fordi jeg brugte en teknologi, som alle vil bruge om seks måneder. Gør hvad I har lyst til, unger.

Umiddelbart er det svært at forstå, hvorfor Wiz mener, at det er strengt nødvendigt at køre på de nye skateboards i lufthavnen.

Han blev dog hurtigt løsladt.

- CBP udfører kritiske nationale sikkerheds missioner samtidig med at sørge for, at lovlydige passager kan rejse frit. En passager, der ikke adlyder eller som afbryder deres arbejde, kan betyde en højere risikosituation i denne høj-sikkerhedszone, siger U.S. Customs and Border Protection i en pressemeddelelse, søndag.

'Hoverboards' rykker virkelig i USA for tiden, og man ser flere og flere af dem i gadebilledet i Los Angeles. For godt en uge siden skrev avisen New York Post, at de kinesiske fabrikker slet ikke kan følge med til den efterspørgsmål, der er på dem. 

De er dog ikke billige - mange koster i omegnen af $500 - eller 3400 danske kroner.

Mange vil huske 'hoverboards' fra firser-kultfilms-franchisen, 'Back to the future'. Det er dog en lidt anderledes variant, end den Marty McFly svævede rundt på - nok mest fordi, at vi trods stadig ikke har ophævet tyngdekraften.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close