Hollywood21. oktober 2014

Radioer bandlyser Lordes kæmpehit

Sangerindens superhit ”Royals” vil ikke blive spillet af de lokale radiokanaler, når San Fransiscos baseballhold skal spille mod rivalerne Kansas City Royals
Lorde har hittet over hele verden med nummeret "Royals"
Lorde har hittet over hele verden med nummeret "Royals"
 Foto: All Over PressNogle amerikanske radiostationer er en smule usportslige overfor sangerinden Lorde, der står bag det Grammy-vindende megahit "Royals".

I hvert fald boykotter flere radiostationer i millionbyen San Francisco nemlig at spille Lordes nummer op til baseball-braget mellem byens stolthed San Francisco Giants og arvefjenderne fra Kansas City Royals i World Series-turneringen.

LÆS OGSÅ: Populær sangerinde: Træt af sit kæmpehit i radioen

- Ikke for noget, Lorde, men mens der er World Series, har vi en "Royals"-fri zone. Vi er helt sikre på, at du forstår, skriver radiostationen KFOG Radio på deres Facebook-side.

Også den San Francisco-baserede radiostation KOIT pauser "Royals"-sangen i baseball-perioden efter klager fra entusiastiske Giants-fans, skriver San Jose Mercury News.

Imidlertid har San Francisco-bandlysningen i stedet fået radiostationerne i Kansas City til at skamspille nummeret. Blandt andet vil Kansas-kanalen The Point spille "Royals" hver time på dagen før den store kamp.

LÆS OGSÅ: Imponerende video: Rytmisk tøs slår sig løs på kop

- Et par sure San Francisco-borgere, der ikke har deres egen Giants-sang, skal ikke ødelægge vores fest, skriver kanalens programdirektør ifølge CNN.

Lorde selv har tidligere fortalt, at "Royals" er inspireret af et billede, hun så af en baseballspiller, der havde ordet "royals" printet på sin trøje. Og faktisk viser det sig, at denne baseballspiller er ingen ringere end George Brett - en tidligere spiller for netop Kansas City Royals.

Sponsoreret indhold