Hollywood9. februar 2017

Blev kun 45 år: Prins Charles’ gudbarn og ven fundet død

Det britiske kongehus er i chok og sorg, efter at det onsdag kom frem, at den 45-årige TV-personlighed og tidligere model Tara Palmer-Tomkinson er død. Kvinden, der var prins Charles’ gudbarn og nære ven, blev fundet død i sin lejlighed i London ved 13.40-tiden onsdag eftermiddag. Tara Palmer-Tomkinson afslørede sidste år, at hun var ramt af kræft i hjernen, men det er endnu uvist, om det er sygdommen, der er skyld i hendes død
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/18.00264070.jpg
 (Foto: All Over)

Det britiske kongehus – og i særdeleshed prins Charles – er i chok og sorg.

Onsdag blev hans gudbarn og nære ven, Tara Palmer-Tomkinson, fundet død i sin lejlighed i Earls Court i London.

Det var en ven til Tara Palmer-Tomkinson, der gjorde det uhyggelige fund kort før klokken 14 onsdag eftermiddag. Politi og ambulancer blev tilkaldt, og den unge kvinde blev efterfølgende erklæret død på stedet.

Tara Palmer-Tomkinson afslørede sidste år, at hun havde fået konstateret kræft i hjernen, og at hun var i behandling for sin sygdom.

Det er dog endnu ikke fastslået, om det er kræftsygdommen, der er skyld i Tara Palmer-Tomkinsons død. Ifølge det britiske medie Daily Mail havde ingen set Tara Palmer-Tomkinson siden sidste fredag, hvor håndværkere i lejlighedskomplekset hørte nogle ”høje bankelyde” fra hendes lejlighed.

Politiet har dog oplyst, at de betragter dødsfaldet som ”uforklarligt”, men ikke ”mistænkeligt”.

Efter dødsfaldet har prins Charles og hans hustru, hertuginden af Cornwall, udtalt, at de er meget ”berørte at dødsfaldet”, og at deres tanker er hos familien.

Tara Palmer-Tomkinson var et velkendt ansigt i det britiske jetset-liv og deltog blandt andet i Kate og Williams bryllup den 29. april 2011.

Hun skabte dog mest opmærksomhed, da det for år tilbage kom frem, at hun havde brugt 3.500 kroner om dagen på et kokainmisbrug. Misbruget medførte, at Tara Palmer-Tomkinson måtte opereres for at få rettet op på de skader, som misbruget havde påført hende.

Ifølge Daily Mail udtaler en række kilder tæt på Tara Palmer-Tomkinson, at hun havde genoptaget sit kokainmisbrug før jul, men det er hverken blevet be- eller afkræftet.

Du kan se billeder af Tara Palmer-Tomkinson i galleriet herunder:

Tara Palmer-Tomkinson

Sponsoreret indhold