Hollywood5. juni 2014

Præst vil forbyde One Direction

De forgifter unge menneskers sind, mener han
One Direction har undskyldt for joint-rygning, men præsten kalder dem ”stofmisbrugere”
One Direction har undskyldt for joint-rygning, men præsten kalder dem ”stofmisbrugere”
 Foto: AOP
Det kan ende med at få uventede konsekvenser for boybandet One Direction, at to af bandets medlemmer røg en joint i en video, der kom frem på internettet i sidste uge.

LÆS OGSÅ: One Direction-medlem undskylder joint-rygning

Måske bliver de unge briter nemlig nødt til at aflyse deres koncert i Filippinerne i marts næste år, fordi en katolsk præst truer med at forbyde bandets musik i den sydøstasiatiske østat.

Det skriver Manila Times.

- De forgifter vores unge menneskers sind, og hvorfor skulle vi så lukke dem ind i landet? Der er nok gift i vores samfund, som det ser ud nu. Vi skal ikke lede ungdommen i den forkerte retning, siger den katolske præst Conegundo Garganta om det britisk-irske boyband.

LÆS OGSÅ: Vind VIP-billetter til One Direction

Og Garganta mener det meget alvorligt. Han er af den overbevisning, at den filippinske regering ikke har andet valg end at aflyse One Directions kommende koncert i landet, for ellers er det et tegn på, at den filippinske ledelse er ligeglad med befolkningen.

Præsten forstår ikke unge menneskers fascination af det populære drengeband. Han mener, at der skal sættes en stopper for deres stigende popularitet.

- Forældre er nødt til at stoppe med at købe dyre billetter til de stofmisbrugeres koncerter, siger han således.

Sponsoreret indhold