Hollywood5. juli 2007

POTTER-FEBEREN RASER IGEN

Tirsdag havde den længe ventede femte Harry Potter-film storslået premiere i London
https://imgix.seoghoer.dk/media/sehoer/harrypremalle-jpg.jpg

Der er ingen tvivl om, at de tre teenagere fra Harry Potter-filmene for længst har opnået stjernestatus. Derfor var der som sædvanlig også en kæmpe skare af folk, som havde taget plads ved Odeon Leicester Square for at få et glimt af deres filmhelte, da "Harry Potter og Fønixordene" havde engelsk premiere.

Og der var mere end rigeligt at kigge på for de fremmødte. Både Daniel Radcliffe (Hatty Potter), Emma Watson (Hermione Granger), Ron Weasley (Rupert Grint) og Katie Leung (Cho Chang) tog sig nemlig rigtig god tid til at hilse på alle deres fans og vise deres fineste rober frem.

Men ikke nok med at skuespillerne selvfølgelig dukkede op, men Harry Potters "mor" J.K. Rowling, som i sin tid opfandt den tryllende gut, var også at finde på den - i dagens anledning - blå løber. Her fortalte hun om den næste - og sidste - bog i serien "Harry Potter og dødsregalierne", der udkommer på engelsk i slutningen af juli.

Men selv om det synger på sidste vers med bøgerne, kan Potter-fans glæde sig over noget andet. Ud over "Harry Potter og Fønixordene", der har dansk premiere den 13. juli, er der nemlig endnu to film på vej.

Sponsoreret indhold