Hollywood 26. februar 2014

Populær komiker: Jeg skal være far

Den kendte komiker og skuespiller Jimmy Kimmel skal være far for tredje gang.
Foto: All OverDen kendte komiker og skuespiller Jimmy Kimmel skal være far for tredje gang.

- Jeg har allerede to børn. Jeg ved ikke, hvor de er, men jeg har hørt, at de har det fint, sagde Kimmel til talkshowværten Ellen De Generes, som var nødt til at korrigere ham, da han påstod, at det var hende, der skulle være mor til sit barn.

Det skriver ABC News.

I virkeligheden er det nemlig Kimmels 35-årige kone, Molly McNearney, der er i lykkelige omstændigheder. Parret blev gift i juli, og det er deres første barn sammen.

Han skal også være far igen

Kimmel har to børn på 20 og 22 år fra et tidligere ægteskab, og det er altså dem, som Kimmel joker med ikke at kende til.

Det er dog vanskeligere at afgøre, om han også gør grin med de mulige navne til det nye medlem af familien.

- Jeg synes, at Karate Kimmel lyder godt, og jeg kan godt lide det, familien Kardashian har gjort med de to K'er. Jeg synes, at det er meget fint, siger komikeren, som forklarer, at det vil komme an på babyens køn, men at han og konen helt klart overvejer navnene Karate eller Riddler.

Han er lige blevet far

Kimmel er vært på tv-showet "Jimmy Kimmel Live!", som ofte bliver gæstet af Hollywood-berømtheder. Også den danske Noma-kok René Redzepi har aflagt programmet et besøg, hvor han tilberedte flæskesvær med chokolade til værten.

Sponsoreret indhold