Popstjerne: Jeg var bange for at være alene

Miley Cyrus er i den grad kendt for at eksperimentere. (Foto: AOP)

Miley Cyrus er i den grad kendt for at eksperimentere. (Foto: AOP)

Foto: Action Press/All Over Press
Den kontroversielle popstarlet og tidligere Disney-stjerne Miley Cyrus åbner nu op om sit brud med sin eks-forlovede, "Hunger Games"-skuespilleren Liam Hemsworth. Det sker i et interview med tv-værten Barbara Walters, skriver MSN Entertainment.

Her fortæller den 21-årige "Wrecking Ball"-sangerinde blandt andet om sin kamp mod frygten for at være alene.
- Jeg var så bange for at være alene, og jeg tror, at det at overkomme den frygt i løbet af i år har været større end nogen anden proces, jeg har gennemgået før, fortæller Cyrus og fortsætter:
- Jeg har aldrig lyst til at stå i den situation igen, hvor man har så meget brug for nogen, at man føler, at man ikke kan være sig selv uden vedkommende, siger hun.

Se Miley helt nøgen

Men til trods for, at parret blev forlovet, da sangerinden var blot 19 år gammel, så fortryder hun intet, fortæller hun.
- Jeg fortryder bestemt ikke, at vi blev forlovet. Det var så sjovt at gå rundt med den kæmpe sten på fingeren i de år. Men nu føler jeg, at jeg endelig kan være glad på egen hånd. Nu glæder jeg mig til de stille øjeblikke, hvor jeg bare er hjemme hos mig selv. Alene, siger hun.

Og trods rygter om, at parrets brud skete efter utroskab fra den 23-årige Hemsworths side, så holder Miley fast på, at der "intet falskt" var i parrets fireårige forhold.
- Der var aldrig nogen som helst løgne. Ingen, siger hun.

Miley Cyrus tager på verdensturné med hendes sit seneste album "Bangerz" i starten af næste år. Her vil hun blandt andet gæste Danmark den 4. juni, hvor hun optræder i Forum i København.


liam
Her er eksen Liam Hemsworth (Foto: All Over)

Miley viste bryster

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close