Hollywood29. juni 2014

Popstjerne åbner op: Min datter var dødssyg

Sangerinden Lily Allen har i det seneste år båret på en trist hemmelighed.
Lily Allen har gemt på en hemmelighed om hendes syge datter.
Lily Allen har gemt på en hemmelighed om hendes syge datter.
 Foto: All Over

Hendes nu to-årige datter Ethel har nemlig været så alvorlig syg, at hun i otte måneder ikke kunne spise andet end sondemad, skriver Mirror.

LÆS OGSÅ: Scarlett Johansson er træt af kælenavnet

Et år efter hun blev født i november 2011, blev hun diagnosticeret med sygdommen slapt strubehoved, der gør det vanskeligt at trække vejret og spise.

- Kort fortalt er der problemer med hendes strube. Hun kæmper så hårdt for at trække vejret, og hun tog aldrig rigtig på i vægt. Al energien fra maden brugte hun på bare at trække vejret, fortæller den 29-årige sangerinde.

LÆS OGSÅ: Scarlett Johansson vil ikke tale om sine trusser

Ikke overraskende har datterens sygdom taget hårdt på den ellers så energiske sangerinde.

- Jeg var angst for at miste hende hele tiden. Det eneste, jeg havde lyst til, var at amme hende, sidde der i min lænestol med hende og tilbringe de værdifulde nattetimer sammen med hende.

LÆS OGSÅ: Scarlett Johansson dropper velgørenhedsorganisation

Lily Allen har flere gange måttet sende sin lille datter på operationsbordet.

- Da hun var helt, helt lille sagde lægerne, at hun skulle opereres for at korrigere strubehovedet, men det virkede ikke, så hun skulle udsættes for det endnu en gang. Hun var lillebitte, fordi hun havde tabt sig så meget. Det var virkelig hårdt, fortæller sangerinden.

Efter to operationer og otte måneder med sondemand har Allens lille datter det endelig helt okay igen, lyder det fra en lettet mor.


Newspaq

Sponsoreret indhold