Hollywood16. januar 2014

Popmor: Et mirakel min datter er i live

Ke$ha sultede næsten sig selv ihjel
Ke$ha sultede næsten sig selv ihjel
Ke$ha sultede næsten sig selv ihjel
 Foto: KMDet er et mirakel, at hun stadig er i live.

Sådan siger Ke$has mor, Pebe Sebert, til magasinet People, efter hendes datter i starten af januar blev indlagt for at have sultet sig selv i længere tid.

Christian Bitz: Havde spiseforstyrrelse
- Lægerne fortalte mig, at hendes blodtryk var så lavt, at de aldrig havde set noget lignende, på nær hos patienter med hjerteanfald eller slagtilfælde. Lægerne sagde, at det var et under, at hun ikke var faldet død om midt på scenen, siger sangerindens mor til bladet.

Det var 26-årige Ke$ha selv, der lod sig indlægge for både anoreksi og bulimi på et behandlingscenter i Chicago, hvor hun i øjeblikket får professionel hjælp.

Ke$has mor er efterfølgende checket ind på centret for at støtte sin datter, og flere gange har moren beskyldt sangerindens tidligere manager David Sonnenberg og producer Lukasz Gottwald for Ke$has usunde syn på mad.

Malou Stella mistænkt for anoreksi
- Jeg har set min selvsikre og fantastiske datter blive skældt ud og gjort nar af på grund af hendes udseende og vægt. Så voldsomt, at hun var tæt på at dø af det, udtaler hun og mener især, at produceren Lukasz Gottwald har ubehagelig.

- Efter hun havde tabt sig, sagde han, "Godt du endelig kom af med al den vægt. Vi har alle snakket om det", siger Ke$has mor.
Produceren har efterfølgende nægtet anklagerne og slået fast, at han vil støtte superstjernen i den svære tid.
Newspaq

Sponsoreret indhold