Popidol donerer formue til musikterapi

Frøken Swift er bestemt ikke fedtet med sin formue.

Frøken Swift er bestemt ikke fedtet med sin formue.

Foto: All Over

Den succesrige "Red"-sangerinden har nemlig lige doneret 50.000 dollar (knap 300.000 kr.) til hospitalets nye musikprogram. Det skriver Female First.

LÆS OGSÅ: Så langt Sodia Vergara får den ind

Programmet, hvor patienter skal eksperimentere med at lave deres egen musik, har til formål at forbedre den mentale tilstand hos børn og unge, der lider af cancer.

- Vi kan ikke komme i tanke om en bedre måde at anvende Taylor Swifts donation på, end at udvikle vores børne- og ungdomsinitiativ i forhold til at støtte trivslen hos teenagere med kraft, siger programkoordinator på Cancer-centret, Lamia Barakat til Female First.

LÆS OGSÅ: Se sexede Sofia Vergaras Golden Globe-kjole

Også CEO for den medicinske afdeling, Steven M. Altschuler, er taknemmelig for den gavmilde gave til hospitalets musikterapi-program.

- Taylor Swifts donation vil hjælpe mange patienter til at holde humøret oppe igennem den svære sygdom. Taylor Swifts musik er allerede en kilde til inspiration for mange af vores unge patienter, siger han til magasinet.

LÆS OGSÅ: Sofia Vergara solede sig i fræk bikini i Grækenland

Men mens de unge amerikanske cancerpatienter kan glæde sig over teenageidolets nye, positive indflydelse på deres liv, må andre Taylor Swift-fans gå skuffede i seng.

Den kendte sangerinde har nemlig netop aflyst sin forestående koncert i Bangkok i Thailand. Aflysningen kommer efter det nylige militærkup i landet.

Taylor Swift udtrykker sin store sorg over den aflyste koncert på Twitter, hvor hun sender en dybfølt hilsen til sine skuffede fans i Thailand.


Newspaq

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close