Hollywood3. december 2013

Popdronning topper kendis-liste

Beyoncé hitter på nettet...
https://imgix.seoghoer.dk/media/cdb4578bd5ea40b29ae6448491b37404.jpg
 Foto: All Over PressRealitystjernen og Kanye West-kæresten, Kim Kardashian, må se sig slået af sangerinden Beyoncé Knowles på i hvert fald et kendis-parameter.
Beyoncé topper nemlig listen over de berømtheder, der er blevet søgt mest efter på internettet. Det viser en opgørelse fra søgemaskinen Bing, skriver Female First.

Beyoncé: Slut med dårlige hårdage

Det har været et begivenhedsrigt år for den tidligere Destiny's Child-stjerne. Beyoncé Knowles, som blandt andet er kendt for sine hits "Crazy in Love" og "If I Were a Boy", fik æren af at optræde i pausen mellem halvlegene i Super Bowl.
Desuden er Beyoncé begyndt på en verdensturné og har vundet en Grammy. Og nu er hendes status som superberømthed altså også blevet cementeret på nettet.
Kim Kardashian må nøjes med andenpladsen i 2013 og derefter følger sangerinden Rihanna, den blonde skønhed Taylor Swift og popveteranen Madonna. Justin Bieber, der den seneste tid har været indblandet i adskillelige uheldige episoder, er nummer seks på listen.

Danske kvinder er vilde med ungt kød - se dem her

Miley Cyrus, som har fået sin andel af omtale i 2013, nåede overraskende kun af få en niendeplads og bliver skarpt fulgt af præsident Obama, som indtager 10-pladsen på internetkendis-listen.

Sponsoreret indhold