Hollywood 24. juni 2016

Politi leder efter selvmordstruet Sinéad O'Connor

Har truet med at springe i døden fra bro
Foto:All Over Press)
  Familien frygter igen for den tidligere sangstjerne Sinéad O'Connors liv.  
  Torsdag aften truede hun med at tage sit eget liv.   I en telefonsamtale med familien har hun talt om at springe i døden fra en af broerne i Chicago.  
  Og Chicagos Politi bekræfter, at de har bedt betjentene på gaden i storbyen om at holde øje med broerne og kigge efter Sinead O'Connor, når de kører patrulje.   - Vi fik et opkald fra politiet i Dublin i Irland om, at Sinead O'Connor truede med at springe ud fra en bro i Chicago, og vi alarmerede alle patruljer, lyder det fra Chicagos politi.     Den irske sanger, der er bosiddende i USA, var i maj også efterlyst af myndighederne, fordi hendes familie frygtede, at hun  ville tage sit eget liv.   Ved den lejlighed forsvandt hun fra sit hjem i Chicago-forstaden Wilmette og var væk i 24 timer, men blev fundet i god behold på et lokalt hotel.   Sinéad O'Connor har i de senere år lidt af depression, og familien er i konstant alarmberedskab og frygter det værste, når hun forsvinder uden at give lyd fra sig.  
  Tilbage i november modtog Sinéad medicinsk behandling efter at have truet med at begå selvmord i et opslag på Facebook. Her skrev hun, at hun havde taget en overdosis.

Sponsoreret indhold