Hollywood9. april 2016

Playboy-kongen fylder 90 år: Se billeder af damernes ven

Hugh Hefner er blevet en ældre herre, som hellere vil hygge med venner og børn end feste, fortæller Mascha Vang, som har besøgt legenden adskillige gange
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-udland/hugh-hefner.jpg
 Foto: AOP
Storbarmede, smukke piger døgnet rundt. Sådan kender de fleste 90-års-fødselaren Hugh Hefner, men årene har nu også sat deres spor. Det fortæller Mascha Vang, som er vild med Playboy-kongen og har besøgt ham mange gange.
– Han er en ældre herre, ældre end min morfar, og sådan er han også. Han vil gerne sidde og spille spil med vennerne og sine børn. - Han render faktisk ikke rundt og fester, fortæller 36-årige Mascha.

Det er mange år siden, hun første gang besøgte Playboy Mansion i Hollywood sammen med en veninde. Siden har Mascha besøgt Hefners hjem op mod en halv snes gange.
– Jeg har tit besøgt ham om søndagen. Så er det ren hygge med at bade, sole sig og spise god mad. Og om aftenen ser vi ofte en film i Hughs hjemmebiograf sammen med nogle af de andre piger. - Nogle gange har jeg været der til fest om lørdagen og så tilbage søndag for at slappe af, fortæller Mascha, som forståeligt holder meget af Playboy-kongen. – Hugh Hefner er en legende, et lille stykke historie, som alle kender. Han er en levende drøm, og så er det rigtig fint og sjovt, alt det, han har skabt. Alle ved, hvad Playboy er.
– Sidst jeg besøgte ham, forærede jeg ham faktisk en lille, hvid kanin med lyserød snor og i et lyserødt bur. Det var ikke nemt at skaffe i Los Angeles, men nu går den sammen med hans andre kaniner, griner Mascha. Se et stort galleri fyldt med billeder fra Hugh Hefners liv herunder:

Hugh Hefner fylder 90 - billeder fra hans liv

Sponsoreret indhold