Hollywood8. maj 2015

Pitt og Jolie sætter huset til salg: Tjener en formue

Hollywood-parret kommer til at tjene knap 20 millioner kroner, hvis de sælger millionvillaen
Af af
Brad Pitt og Angelina Jolie på den røde løber
Brad Pitt og Angelina Jolie på den røde løber
 Foto: All Over PressDet kræver penge at tjene penge, lyder millionærens tommelfingerregel.

For Hollywoods power-par nummer ét, Brad Pitt og Angelina Jolie, handler det da også blot om at få formuen til at vokse.

De forventer således at blive omkring 3 millioner dollars, eller knap 20 millioner danske kroner, rigere, når salget af deres ejendom i New Orleans går igennem. Det skriver CBC News.

LÆS OGSÅ: Jolie om Pitt: Han ved, hvad jeg vil have i sengen

Det 710 kvadratmeter store hus, som ligger i byens franske kvarter, er sat til salg til den nette sum af 6,5 millioner dollars svarende til godt 43 millioner danske kroner.

LÆS OGSÅ: Tillykke! Brad Pitt og Angeline Jolie er blevet gift

Ejendommens værdi er således næsten fordoblet, siden Brad Pitt og Angelina Jolie selv betalte 3,5 millioner dollars for huset tilbage i 2007, kort efter orkanen Katrina havde hærget området.

Brad Pitt og Angelina Jolie købte oprindeligt huset i forbindelse med deres humanitære arbejde med organisation "Make it Right Foundation", som har arbejdet for at genopbygge det orkanhærgede område.

LÆS OGSÅ: Angelina Jolie og Brad Pitt afslører dobbeltægteskab

Nu har ejendommen, der rummer i alt fem værelser med tilhørende badeværelser samt et toetages gæstehus, tilsyneladende udtjent sin pligt og er sat til salg hos ejendomsmæglerfirmaet Latter & Blum Realtors.

Se salgsopstillingen for Pitt og Jolies ejendom her.
.

Sponsoreret indhold