Pitt og Jolie sætter huset til salg: Tjener en formue

Brad Pitt og Angelina Jolie på den røde løber

Brad Pitt og Angelina Jolie på den røde løber

Foto: All Over PressDet kræver penge at tjene penge, lyder millionærens tommelfingerregel.

For Hollywoods power-par nummer ét, Brad Pitt og Angelina Jolie, handler det da også blot om at få formuen til at vokse.

De forventer således at blive omkring 3 millioner dollars, eller knap 20 millioner danske kroner, rigere, når salget af deres ejendom i New Orleans går igennem. Det skriver CBC News.

LÆS OGSÅ: Jolie om Pitt: Han ved, hvad jeg vil have i sengen

Det 710 kvadratmeter store hus, som ligger i byens franske kvarter, er sat til salg til den nette sum af 6,5 millioner dollars svarende til godt 43 millioner danske kroner.

LÆS OGSÅ: Tillykke! Brad Pitt og Angeline Jolie er blevet gift

Ejendommens værdi er således næsten fordoblet, siden Brad Pitt og Angelina Jolie selv betalte 3,5 millioner dollars for huset tilbage i 2007, kort efter orkanen Katrina havde hærget området.

Brad Pitt og Angelina Jolie købte oprindeligt huset i forbindelse med deres humanitære arbejde med organisation "Make it Right Foundation", som har arbejdet for at genopbygge det orkanhærgede område.

LÆS OGSÅ: Angelina Jolie og Brad Pitt afslører dobbeltægteskab

Nu har ejendommen, der rummer i alt fem værelser med tilhørende badeværelser samt et toetages gæstehus, tilsyneladende udtjent sin pligt og er sat til salg hos ejendomsmæglerfirmaet Latter & Blum Realtors.

Se salgsopstillingen for Pitt og Jolies ejendom her.
.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close