Hollywood 28. januar 2008

PITT-JOLIE: STADIG FORELSKET

Det mest celebre par i Hollywood kunne slet ikke holde fingrene fra hinanden til weekendens SAG Award. De kissemissede som et par teenagere

I weekendens løb havde Hollywood-stjernerne trukket i det store skrud og viste roberne frem på den røde løber til Screen Actors Award (SAG). Brad Pitt og Angelina Jolie så ud, som om det var helt umuligt for dem at holde øjnene (og læberne) fra hinanden.
Da de havde sat sig ved bordet og champagneglassene var fyldt, lod de kærligheden få frit spil. De to turtelduer sad helt tæt hånd i hånd og kyssede så lidenskabeligt og inderligt, at selv det mest nyforelskede kærestepar ville blive misundelige.

Andre stjerner som Cate Blanchett, Kate Hudson, Michelle Pfeiffer, Eva Longoria og vores egen Viggo Mortensen gjorde sig mindre bemærkede og nøjedes med at posere for fotograferne på den røde løber.

Heath Ledger mindet
Under prisfesten blev der holdt en lille mindehøjtidligehed for Heath Ledger, som blev fundet død i sin lejlighed natten til den 24. januar. Det var skuespilleren Daniel Day-Lewis, som modtog en pris for sin rolle i filmen "There Will Be Blood", der valgte at dedikere sin pris til den afdøde skuespiller. Day-Lewis kaldte Ledger for "inspirerende og unik".

Da han blev spurgt, hvorfor han dedikerede sin pris til Ledger, svarede han: - Det er fordi, han hele tiden har været i mine tanker de seneste dage. Jeg har aldrig mødt ham, men jeg synes han var smuk. Jeg har en meget stærk fornemmelse af, at jeg virkelig ville have syntes om ham. Jeg beundrede ham meget.

Heath Ledger optrådte ligeledes i en fotokavalkade over en række skuespillere, som mistede livet inden for det sidste års tid.
Da billedet af Heath tonede frem på storskærmen som det sidste i rækken, lød der en varm klapsalve fra det stjernespækkede publikum.

Se Daniel Day-Lewis' hyldest til Heath Ledger her.

Sponsoreret indhold