Hollywood2. september 2015

STJERNEDRYS: Pilou Asbæk med i Game of Thrones

Pas på Hollywood! Pilou is coming!
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-79532.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Han har imponeret de høje herrer hos HBO med især præstationen i ”Borgen”, hvor han spillede overfor Birgitte Hjort Sørensen, der allerede har sat sit præg på "Game of Thrones" som den smukke vildning, Karsi, i sæson 5.

Og nu får 33-årige Pilou Asbkæk en større rolle i sæson 6 af en af verdens mest populære serie-fænomener.

Den dedikerede "Game of Thrones"-nyhedsportal, Watchers on the Wall, rapporterer, at Pilou Asbæk angiveligt er blevet castet som Euron Greyjoy, den flotte onkel til Theon og Yara. Pilou er endda blevet spottet 'on location' i havnebyen Ballintoy i Nordirland, så der er højst sandsynligt noget om snakken, selvom HBO meget sjældent be- eller afkræfter casting.

I bøgerne har Euron Greyjoy også en klap for det ene øje. Han bliver beskrevet som 'en infamøs pirat, der har terroriseret havene rundt omkring i verden. Udspekuleret, ubarmhjertig og med et strejf af galskab.'

Og i den scene, som Pilou Asbæk eftersigende skulle være i gang med at optage, da han blev set på settet, blev han da også hyldet af en skare af mennesker ved havnen i byen Ballintoy.

Udover Nicolaj Coster Waldau, der spiller Jaime Lannister, og Birgitte Hjorth Sørensen – som i sæson 5 spillede vildningen Karsi - får Game of Thrones-universet med Pilou Asbæk altså nu nærmest en dansker-delegation på settet.

https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_340.png

Sponsoreret indhold