Hollywood 26. august 2008

Pierce Brosnan: Hans private Bond-babe

I virkeligheden er det denne krop, den hemmelige agent er vild med

Han har haft slanke kvinder som Halle Barry og Denise Richards som sovekammerater, når han spillede rollen som 007, men privat foretrækker han helt andre former.

- Hun er smuk, jeg elsker hendes kurver, har 55-årige Pierce Brosnan tidligere udtalt om sin fyldige og flotte kone Keely Shaye Smith.

De fleste ville kunne nok blive noget usikre på sig selv, hvis de var gift med en af verdens mest sexede mænd, men det gider hun ikke spilde tiden på.

- Jeg gemmer aldrig mine kvindelige kurver væk. Jeg gemmer mig aldrig i løstsiddende tøj, sagde hun, da hun medvirkede i modemagasinet "Vogue".

Hun er ellers blevet hængt ud som en fed hval i flere amerikanske medier og i mange debat fora på internettet. Men heller ikke det kan få den 45-årige kvinde ned med nakken. Tværtimod har en række prominente kvinder stillet sig frem og hylder nu Pierce Brosnans private Bond-babe.

- Jeg synes, det er strålende, at hun er stolt af sin krop. At vise sig frem i bikini når du er i fyrrerne og bestemt ikke er det, man betegner som mager viser, hvor stor selvtillid hun har. Det kræver endda endnu større mod fra hendes side, fordi hendes mand er et sexsymbol, siger Tia Brown, redaktør på bladet InTouch Weekly.

- Jeg har fundet en strålende kvinde i Keely. Selvom jeg havde ledt i en million år, ville jeg ikke have fundet en, der kunne matche hende, siger en tydeligt tilfreds og forelsket eks-agent.

Sponsoreret indhold