Hollywood22. februar 2014

”Phoebe” slæbt i retten – snød med løn

Venner-stjernen risikerer at skulle betale millioner af kroner
Af af
Lisa Kudrow i retten
Lisa Kudrow i retten
 Foto: AOP
Torsdag måtte den tidligere "Venner"-stjerne Lisa Kudrow indfinde sig i retten i Californien i en sag om fusk med penge.

Og det er ikke småbeløb, som Lisa Kudrow, kendt fra rollen som Phoebe i den populære tv-serie, angiveligt skulle have fusket med.

Ifølge branchemagasinet Hollywood Reporter har den lyshårede skuespiller fusket med de mange penge, hun tjente under rollen som Phoebe i tv-serien.

Læs også: Gensyn med vennerne

Det er hendes tidligere manager Scott Howard, som mener, at de to lavede en mundtlig aftale tilbage i 1991. Ifølge denne aftale skulle manageren have fem procent af hendes løn - og lønnen for at spille den småskøre Phoebe steg voldsomt i takt med seriens popularitet voksede.

I de første sæsoner (i begyndelsen af 1990'erne) fik Lisa Kudrow 13.500 dollar per episode - og i 2000 var lønnen steget til svimlende 1.040.000 dollar per episode.

Manageren mener nu, at Lisa Kudrow skylder ham penge for den løn, som skuespillerinden har fået i forbindelse med de utallige genudsendelser af hitserien. Helt præcist mener manageren, at hun skylder ham otte millioner dollar (som svarer til 44 millioner kroner).

I retten forsøgte Lisa Kudrow at forsvare sig, men hendes måde at forsvare sig på fik blot anklageren til at anklage hende for at opføre sig som den småskøre og højtråbende Phoebe fra tv-serien.

Sponsoreret indhold