Hollywood29. oktober 2015

Afsløring: Phil Collins vil gøre comeback

Phil Collins er tilbage efter sin pension i 2011. Undervejs har han kæmpet med mørke perioder, hvor han var ved at drikke sig selv ihjel
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/phil_collins_aop.jpg
 All Over Press

- Hesten er ude af stalden, og jeg er ivrig efter at komme i gang.

Med disse ord proklamerer Phil Collins, at han er klar til at gøre comeback, efter at han pensionerede sig selv i 2011.

"In The Air Tonight"-sangerens seneste album er "Testify" fra 2002, men nu planlægger han både en comeback-turné og en ny soloplade. Og sangskriveren fortæller, at hans børn havde stor indflydelse på beslutningen.

- Mine børn er 10 og 14 år nu, og de vil gerne se, hvad deres far laver. De gik stadigvæk i ble, da jeg sidst var på turné. De elsker min musik, og jeg vil gerne tage dem med ud, så de kan nyde den, fortæller Collins til Rolling Stone.

Det var også familien, der i sin tid fik den britiske popstjerne til at gå på pension, men da han blev skilt i 2008 og ikke kunne se sine børn så meget længere, begyndte det at gå skævt for Collins, der søgte trøst på bunden af en flaske.

- Skilsmissen efterlod mig med en masse tid til at tænke over, hvad der var sket. Jeg gennemgik et par mørke perioder, hvor jeg drak for meget. Jeg slog tiden ihjel ved at se tv og drikke, og det kostede mig næsten livet. Men i dag har jeg ikke drukket i tre år.

Collins kæmper for tiden med smerter efter en rygoperation, men så snart han er i bedring, er han klar til en international turné, hvor der desværre ikke er nogen aktuelle planer om at lægge vejen forbi Danmark.

[node:aller-related-content]

Nyheden om hans comeback har også fået Genesis-fans til at drømme om en gendannelse, men indtil videre vil Collins ikke forpligte sig til noget.

- Lad os starte med solo-tingen først. Jeg elsker drengene fra bandet, jeg vil bare foretrække at gøre det her først. Lad os nu lige se, hvordan det her går, fortæller han og understreger, at han i øjeblikket bare er glad for at være tilbage.

- Jeg er bare et meget lykkeligt sted lige nu.

Sponsoreret indhold