Hollywood 4. november 2015

Nu er hun ovre Zayn! Perrie Edwards finder dates på Instagram

Perrie Edwards er i den grad kommet videre fra Zayn Malik. Nu dater hun mænd, hun møder på Instagram
All Over

Det har været et barskt brud mellem den tidligere One Direction-sanger Zayn Malik og Little Mix-stjernen Perrie Edwards, men nu lader Perrie for alvor til at være klar til at komme videre - og det endda på en meget moderne måde.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Godt nok er det ikke Tinder, den unge sangerinde har gang i, men der bliver stadig swipet en del. Perrie Edwards afslører nemlig, at hun bruger Instagram til at møde potentielle dates, efter hun og Zayn Malik brød deres forlovelse i august.

- Jeg er single og klar til at mingle. Instagram er god til at finde dates, fortæller Perrie Edwards i et interview, Little Mix har lavet med You.

Little Mix-sangerinden åbner også op om den hårde tid efter bruddet, og hun indrømmer, at det har været rigtig svært.

- Det var en hård tid. Men vi har det så sjovt som band, og jeg har mine tre piger. Jeg er så taknemmelig for, at jeg har så meget, siger Perrie Edwards om Jesy Nelson, Jade Thirlwall og Leigh-Anne Pinnock fra Little Mix.

- Jeg tror ikke, vores kærlighed kan være større. Det lyder plat, men vi er som søstre - jeg kan fortælle dem alt. Jeg kan græde ud ved deres skuldre når som helst. Klokken kan være fem om morgenen, men jeg kan ringe til dem og gå ind på deres værelser.

Twitter

De fire bandmedlemmer understreger, at de er gode til at hjælpe og være der for hinanden, når der er en af dem, der har det svært.

- Det lyder latterligt, men når nogen er kede af det i gruppen, så føler man det lige så meget, som hun gør, forklarer Jesy Nelson, der også støtter Perrie Edwards' Instagram-dating:

- Man kan få venner og sende privatbeskeder til hinanden. Det er ikke sådan, jeg mødte Jake første gang (Jesys forlovede, red.), men det er sådan, vi begyndte at tale sammen.

Kigger du efter potentielle dates på Instagram?

Sponsoreret indhold