Hollywood5. oktober 2015

Helen Mirren pensionerer brysterne

Helen Mirren har valgt, at de berømte attributter ikke længere skal vises frem på film
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/helen_mirren.jpg
 All Over Press

Selv om Helen Mirren er 70 år gammel, har hun stadig forrygende fart i filmkarrieren, men en ting har hun dog pensioneret, og det er de aldrende attributter.

Den legendariske skuespillerinde er nemlig færdig med at flashe sine fordele på filmlærredet, fortæller hun i et interview med tv-programmet "Remember That Time" på CBS.

- Jeg behøver ikke at gøre den slags mere, og det er en af de gode ting ved at blive ældre. Mine bryster er kun forbeholdt min mand nu, lyder det fra Mirren, der er gift med instruktøren Taylor Hackford, som hun har været sammen med siden 1986.

Helen Mirren har medvirket i over 120 film- og tv-produktioner, og her har "The Queen"-stjernen smidt kludene flere gange.

- Jeg har aldrig haft lyst til at gøre det, men jeg har lavet den slags scener, siden jeg startede med at lave film og bare tænkt: "hvad pokker så gør jeg det alligevel", fortæller den ridderslåede skuespillerinde, der teaterdebuterede tilbage i 1966.

I 2011 gav Mirren comedy-gruppen "Saturday Night Live" lov til at joke med hendes bryster i sketchen "Helen Mirren's Magical Bosom" (Helen Mirrens magiske barm, red.), men det overraskede alligevel skuespillerinden, at hendes bryster var så branche-berømte.

[node:aller-related-content]

- Helt ærligt så vidste jeg ikke, at mine bryster var så legendariske, men det var utroligt smigrende, lyder det Mirren, der smed alt klunset som 57-årig i filmen "Calendar Girls".

Helen Mirren og hendes indpakkede attributter kan ses i efterkrigsdramaet "Kvinden i guld", der får dansk biografpremiere den 29. oktober.

Sponsoreret indhold