Hollywood29. september 2015

Paul Walkers datter sagsøger Porsche

Den afdøde skuespillers datter sagsøger bilfirmaet for sin fars død

Paul Walker

Paul Walker døde i en tragisk bilulykke den 30. november 2013, og nu sagsøger hans 16-årige datter Meadow Walker bilfirmaet Porsche for hans død.

I sagsanlægget hævdes det, at Paul Walker overlevede selve ulykken, da bilen kørte galt, men at han led en uhyggelig død ved at brænde ihjel efterfølgende. Det skriver TMZ.

Sikkerhedsselen skulle ifølge søgsmålet have brækket Paul Walkers ribben og bækken – og have fanget ham i passagersædet. Det hævdes også, at det tog et minut og 20 sekunder, før bilen gik i brand – og at Paul Walker stadig var i live, da branden udbrød.

Ifølge myndighederne kørte bilen mellem 128 og 148 kilometer i timen, da den forulykkede med Roger Rodas bag rattet.

[node:aller-related-content]

Men i sagsanlægget hævdes det, at hastigheden kun var mellem 100 og 114 kilometer i timen, da Rodas mistede kontrollen over bilen. Man hævder desuden også, at ulykken aldrig ville være sket, hvis bilen havde haft et ordentligt system til at stabilisere den.

Datterens advokater mener, at Porsche har vidst, at modellen Carrera GT havde en historie med ustabilitet og kontrolproblemer. At defekten kunne have været ordnet med Porsche Stability Management System (PSM). Og de mener, at man bevidst har undladt at installere systemet i modellen.

Der er ikke oplyst et beløb, som Paul Walkers datter sagsøger Porsche for.

Se flere billeder af Paul Walker øverst i artiklen.

Paul Walker

Sponsoreret indhold