Hollywood 19. juni 2016

Paul Gascoignes to bedste scoringer

Simpelthen verdensklasse af den tidligere engelske landsholdsspiller!

Bianca Gascoigne

Det er 20 år siden, at England var værter ved EM i fodbold i 1996.

Dengang var en af Englands og Europas bedste spillere, Paul Gascoigne, med til at gøre livet surt for modstanderne.

'Gazza', som han blot blev kaldt, havde en fantastisk teknik, og et målinstinkt der ikke fejlede, når han var i nærheden af kassen.

Hvis vi for en stund glemmer, at han ikke kunne holde sig fra sprutten og er blevet en sørgelig eksistens efter den aktive karriere på fodboldbanen, så er det i disse dage også 20 år siden, at han scorede et legendarisk mål mod ærkerivalerne fra Skotland under Euro 1996 i en kamp England vandt 2-0.

Foto:All Over Press)

Paul Gascoignes turbulente privatliv med alkoholisme skygger noget for, hvilken fremragende fodboldspiller han var. (Foto: All Over Press)

Alan Shearer havde bragt England på 1-0, og den engelske målmand, David Seaman havde reddet et skotsk straffespark, da Gascoigne på fabelagtig vis i det 79. minut cementerede sejren.

Se målet, der kommenteres af Englands daværende landstræner, Terry Venables: (Artiklen fortsætter under videoen)

Det var et af de flotteste mål i Paul Gascoignes karriere.

Og hvor kommer den unge dame så ind i billedet.

Ja, hun er nok Gascoignes næstbedste scoring.

Det er hans 29-årige datter, Bianca Gascoigne.

Han var 19 år, da han blev far til hende, og hun var ni år, da han helflugtede bolden i kassen mod skotterne under Euro 1996.

I dag har hun sin egen karriere som model og TV-personlighed og har blandt andet vundet reality-programmet 'Love Island'.

En fotograf fangede hende, da hun forleden var på vej til et boksestævne, og over artiklen kan du se et galleri med kønne Bianca.

 

 

Sponsoreret indhold