Hollywood6. marts 2008

PATRICK SWAYZE: DØDSMÆRKET

Skuespilleren fra ”Ghost” lever snart op til betegnelsen spøgelse
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-udland/patrick-syg-stort-jpg.jpg

Seneste nyt:
Whoopi Goldberg var dybt berørt, da hun fik nyheden om, at Patrick Swayze er meget syg af kræft. Hun spillede sammen med Swayze i filmhittet "Ghost".
Goldberg sendte en særlig hilsen til sin kollega og kaldt ham "en ven" og "en mand jeg forguder".

52-årige Whoopi Goldberg fortalte, at da hun vandt sin Oscarstatuette for sin rolle i "Ghost", sendte hun sine tanker til "Dirty Dancing"-stjernen.
- Den eneste person, jeg virkelig takkede, var Patrick. Det var fordi han sagde: "Jeg vil ikke være med i den film, medmindre I også putter Whoopi Goldberg i den".

Whoopi sendte en direkte besked til sin ven igennem et amerikansk TV-program.
- Baby, som altid… vi ønsker, at du skal vide, at vi ønsker dig god bedring. Vi snakkes ved snart - håber jeg.

Se Woopi Goldbergs hilsen her.

__________________

Alle tiders ikon fra 80'erne, skuespilleren Patrick Swayze, har kun få uger tilbage at leve i. Det er den grumme sandhed, efter at læger har konstateret kræft i Swayzes bugspytkirtel.

Patrick Swayze fik stillet diagnosen i januar 2008. Han har fløjet til og fra Californien, hvor han har fået kemoterapi på et cancer-center - og han vel og mærke selv siddet bag styrepinden i cockpittet, den dansende skuespiller er nemlig uddannet pilot.

Den 55-årige Swayze spillede hovedroller i legendariske film som "Dirty Dancing" og "Ghost", hvor han med permanentet hår og laber teint bedårede fruentimmere og homoseksuelle verden over. Kræft i bugspytkirtlen er særdeles aggressiv og når oftest at brede sig til hele kroppen, før den opdages. Swayze har været gift med Lisa Niemi siden 1975.

Patricks talsmand beroliger dog med, at prognoserne for stjernen slet ikke er så dystre, som det forlyder.

Sponsoreret indhold