Hollywood28. juni 2007

PARIS TALER UD

Jetset-dullen dropper en stor del af sin vennekreds, fortæller hun et interviewet med Larry King, som blev sendt natten til torsdag i amerikansk TV
https://imgix.seoghoer.dk/media/sehoer/paris-grap-jpg.jpg

Det var en meget åbenhjertig og følelsesladet Paris Hilton, der mødte op i Larry Kings studie. Den 26-årige blondine lagde ikke skjul på noget og snakkede ud om, hvordan det havde været at sidde i fængsel.

Paris lagde gjorde et stort nummer ud af, at hun aldrig har taget stoffer og heller ikke er stordrikker og selvom hun syntes, at det var uretfærdigt, at hun skulle spærres inde, så kan det godt være, at Gud havde en mening med det, mente hun.

- Jeg har nok fået et ny syn på livet, lød det.

LÆSTE BIBLEN

Hilton-arvingen bliv lukket ud af fængslet tirsdag efter at have afsonet 23 af de 45 dage hun blev idømt for at have kørt spirituskørsel. Hun blev prøveløsladt 22 dage før tid angiveligt på grund af god opførsel.

- Jeg hadede det, men nu er jeg glad for at det skete. Mit liv er totalt forandret. Jeg føler mig meget stærkere, fortalte hun til Larry King.

Paris fortalte også, at hun nu har lært sig selv at kende og at hun vil fjerne dårlige elementer fra sin vennekreds.

King var selvfølgelig interesseret i, hvem det drejede sig om.

- Jeg vil ikke såre deres følelser, men de ved selv, hvem de er, svarede Paris

I de 23 dage den forkælede pige sad inde, mediterede hun, læste breve fra fans og læste i biblen.

- Det var rart for en gang skyld at få lidt privatliv og være væk fra alle kamerarene. Men det var også hårdt. Maden var ækel og specielt kropsvisitationerne var noget af det mest ydmygende jeg har oplevet, fortsætter Paris, der havde det aller hårdest hver søndag, når familien måtte forlade hende igen efter det ugentlige besøg.

Der har også været meget snak i pressen om, at Paris hverken sov eller spiste. Selv siger hun, at hun lider af klaustrofobi og at det var grunden til, at hun havde det meget dårligt med at skulle spærres inde.

Nu er verdens mest offentlige blondine så fri igen - som en nyt og bedre menneske?… Det må guderne vide.

Se hele det eksklusive interview med Larry King her:

Sponsoreret indhold