Hollywood4. juli 2007

PARIS’ SKRALD SOLGT

En gruppe amerikanske mænd har tjent en mindre formue på at rode i hotelarvingens skraldespande og derefter sælge gevinsterne på auktion
https://imgix.seoghoer.dk/media/sehoer/parisskraldofficiel-jpg.jpg

Lige før den berømte blondine kom i fængslet, lænsede en gruppe maskerede mænd hendes skraldespande for alt hendes aflagte skrammel. Og selv om det lyder klamt, er det slet ingen dårlig forretning. Nu sælger de alt lortet på forskellige netauktioner, og det har de allerede tjent en mindre formue på.

Det bedste af skraldet sælger de på e-bay.com til højest bydende. Det er ting som pilleglas, blonde hairextensions og personlige papirer med den eftertragtede frøkens telefonnummer på.

Men de mindre - og meget mere brugte - ting er også en særdeles indbringende forretning. Indtil videre har de bl.a. solgt en brugt tandbørste for 1670 kr., en tom dåse hundemad for samme pris, en brugt konvolut adresseret til hende for 2790 kr. og endelig en tom Coca Cola-dåse for hele 280 kr.

Men der er stadig masser af herlige ting til salg. Så hvis du kunne tænke dig at være den heldige ejer af en brugt deodorant, lommetørklæder indsmurt i blå øjenskygge og lyserød læbestift eller en hel boks fyldt med forskelligt brugt makeup, så klik ind på hollywoodstartrash.com og giv dit bud.

Det er dog kun nogle af de få ting, der var i de i alt seks store sorte skraldesække. De maskerede mænd fandt bl.a. også to voodoodukker, en hat, en dvd-samling med playboy-filmene "Girls Next Door", blå kontaktlinser, tandblegemiddel og en Louis Vuitton-kamerataske - utroligt, hvad folk smider væk.

"Skraldemændene" skriver dog på hjemmesiden: "Vi garanterer, at alle tingene er taget fra berømthedens skraldespand, men vi kan ikke garantere, at berømtheden selv har brugt tingene - men mon ikke Paris både bleger tænder, ser porno og udøver voodoo ..?

Se de maskerede mænds jagt i Hiltons skraldespand her:

Sponsoreret indhold