Hollywood5. december 2008

Paris Hilton: Vil spille Klokkeblomst

Hotel-arvingen har fået lyst til flere skuespiller-jobs efter sin YouTube-succes som falsk præsident-kandidat
Paris tror så meget på sit eget skuespiller-talent, at hun nu lægger billet ind på hovedrollen i en Disney-film
Paris tror så meget på sit eget skuespiller-talent, at hun nu lægger billet ind på hovedrollen i en Disney-film
 Foto: All Over

Paris Hilton har et brændende ønske om at få lov at spille Tinkerbell, når Disney i snarlig fremtid begynder optagelserne til filmen af samme navn.

Den er ikke baseret på Paris' kæledække-chihuahua, der rent faktisk hedder Tinkerbell, men derimod på feen fra eventyret om Peter Pan. Tinkerbell, der på dansk hedder Klokkeblomst, bliver i Disney-filmen forvandlet fra fe til en rigtig pige, der kommer ud og oplever verden.

- Paris har taget timer og arbejdet virkelig hårdt for at forbedre sig som skuespiller, siger en kilde til New York Post.

- Hun viste sig faktisk at have nogle komiske talenter, da hun lavede sine små, sarkastiske indslag omkring den amerikanske valgkampagne på YouTube. Og det er der nogle "jakkesæt" hos Disney, der har fået øjnene op for, siger kilden.

Så nu øjner hun en chance for at komme til at tjene penge på andet end at dukke op til celebrity-fester. Spørgsmålet er bare om talentet holder.

Afgør selv om du synes, at Paris rent faktisk har chancen - se hendes videoer fra sin falske præsidentkampagne ved at klikke her.

Sponsoreret indhold