Hollywood 14. september 2008

Paris Hilton: Tag mig

Millionøsen vil gerne vælges som amerikansk præsident og har i den anledning designet en række T-shirts med sloganet ”Paris for President”
Paris Hilton er ikke uden humor og stiller nu for sjov op som præsident
Paris Hilton er ikke uden humor og stiller nu for sjov op som præsident
Foto: All Over

Der er næsten ingen grænser for, hvad den unge blondine efterhånden ryster ud af ærmerne af skøre ideer og snedige forretningspåfund.

Hendes seneste påfund er en række T-shirt, som bakker hende op til at blive den næste amerikanske præsident, det skriver engelske Female First.

Ideen fik hun for flere år siden, men det blev først en realitet, da hun opdagede, at republikanernes præsidentkandidat John McCain brugte et billede af hende i en smædekampagne på TV mod hans modstander, demokraternes Barack Obama.

Derfor har Paris produceret sin egen reklamekampagne via et videoklip på internettet. Hotelarvingen ligger og soler sig i en leopard badedragt og stiletter og lirer dette af sig:

- Hej Amerika, jeg er Paris Hilton og jeg er også kendt. Men jeg er bare ikke fra fortiden og jeg lover ikke ting og sager som ham den anden. Jeg er bare lækker.

I den spøjse video lover blondinen blandt andet, at hun har tænkt sig at male Det hvide hus lyserødt, hvis hun bliver valgt, og at hun vil udpege sangeren Rihanna som sin Vicepræsident.

Paris sparer ikke på løjerne og hun er ikke sen til at lange ud efter den 71-årige McCain, som åbenbart har fornærmet hende ualmindeligt meget ved at bruge et billede af hende uden hendes tilladelse.

- Han er den ældste kendis i verden - som i super gammel. Gammel nok til at huske, da dans var en synd, og da øl blev serveret i en spand… men er han klar til at lede landet?, spørger blondinen i klippet.

Ideen til sit modsvar - T-shirten - fik hun for flere år siden.

- Jeg købte en "Paris for President" trøje for et par år siden og tænkte, at det ville være sjovt at lave min egen. Jeg tror, jeg ville være den bedste præsident, siger Paris til Female First.

Sponsoreret indhold