Paris Hilton: Tabte kokain foran strømerne

Paris ville rette sin make up på et for hende selv meget uheldigt tidspunkt

Paris ville rette sin make up på et for hende selv meget uheldigt tidspunkt

Foto: All Over

Efter gårsdagens anholdelse af Paris Hilton er der nu kommet flere detaljer frem i historien, som har taget en - i hvert fald for os andre - ganske morsom drejning.

Det viser sig nemlig nu, at hotelarvingen - efter at være blevet stoppet af betjente og bedt om at stige ud af bilen - da liiige skulle rette lidt på ansigtspudret. Og så gik det galt.

Læs også: Paris Hilton: Skævt på den igen

- Miss Hilton tog en tube læbebalsam op af tasken. På samme tid faldt en pose kokain ud, udtaler politibetjent John Sheahan.

Derefter var der ikke så meget at rafle om, og både Paris og hende kæreste Cy Waits blev anholdt og taget med til arresten.

I går forlød det, at millionøsen havde siddet flere timer i politiets varetægt, men i dag lyder det, at hun blev løsladt uden kaution allerede efter en time. Kæresten måtte dog vente adskillige timer, før han blev løsladt mod kaution.

Læs også: Paris Hilton: Jeg har små bryster

Selvom sagens kommende udfald burde virke oplagt, er ingenting sikkert, når Paris Hilton kommer for retten.

- Det er en sag, der skal afgøres i retssalen, ikke i medierne. Og jeg opfordrer folk til ikke at dømme hende på forhånd, indtil alle facts er på plads og er blevet præsenteret for en dommer, siger advokaten David Chesnoff i en pressemeddelelse.

Mængden af kokain, Paris havde i sin håndtaske, er endnu ikke oplyst.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close