Hollywood31. juli 2008

Paris Hilton: På hotel Sankt Petri

Når den celebre gæst kommer til Danmark skal hun overnatte i hjertet af København
Af af
Indre by kan forberede sig på hobetal af paparazzi-fotografer, når Paris Hilton flytter ind på hotel Sankt Petri
Indre by kan forberede sig på hobetal af paparazzi-fotografer, når Paris Hilton flytter ind på hotel Sankt Petri
 Foto: All Over

I sidste uge var Petri-hotellet i Krystalgade i København omdrejningspunkt for rapperen Ice Cube. Og i næste uge bliver det indtaget af selveste Paris Hilton.

Ifølge SE og HØRs kilde har hun nemlig lejet en hel etage på designhotellet, der får roser verden over. Hotellet har ned til den mindste detalje sørget for, at Paris Hilton får al den luksus, hun er vant til fra West Hollywood.

Dyner, lagener, toiletprodukter samt mad og drikke er det bedste af det bedste, og mange yngre stjerner er begyndt at foretrække hotel Sankt Petri frem for D'Angleterre, når de besøger København.

Stjerner som P. Diddy, Nelly Furtado og Justin Timberlake har blandt andre boet på hotellet under MTV Europe Music Awards i 2006.

Det er Copenhagen Fashion Week, der får besøg af Paris Hilton, der som bekendt er meget interesseret i mode, og hun designer selv både tøj og håndtasker.

Hotellet og naboerne i Krystalgade - der tæller alt fra modebutikker, cafeer og en synagoge - kan dermed se frem til et væld af paparazzi, som jager billeder af Paris, der kan sælges til hele verdenspressen.

Sponsoreret indhold