Hollywood28. april 2011

Paris Hilton overfaldet af stalker

Autografjæger angreb blondinen og hendes kæreste foran retsbygning i Los Angeles
Paris Hilton og kæresten Cy Waits på vej til retsbygningen, lige inden overfaldet
Paris Hilton og kæresten Cy Waits på vej til retsbygningen, lige inden overfaldet

Det blev en dramatisk dag for Paris Hilton og hendes seneste kæreste, natklubejeren Cy Waits, da de i går var på vej til en retssag.

De skulle begge vidne imod en fan, der er anklaget for at bryde ind i stjernens hus, men det skulle vise sig, at der også uden for retsbygningen var fans, der ikke helt forstod, hvor grænsen mellem fan og fanatisk går.

På vej ind i bygningen trængte en mand gennem randen af journalister og pressefotografer, kastede vand i ansigtet på Waits,slog ham og tog derefter kvælertag på ham. Han blev dog hurtigt overmandet af Hiltons sikkerhedsfolk og gelejdet væk fra gerningsstedet.

- Efter overfaldet gik det op for Paris Hilton, at det var den samme mand, som for et par måneder siden pludselig dukkede op hjemme hos hende, kørende på en cykel. Både Paris og Cy Waits er rystede, men ellers ok, fortalte Paris Hiltons talsmand kort efter til Usmagazine.com.

Senere skrev Hilton selv på sin Twitter:
- Ham den anden psykopat slog Cy i baghovedet, da vi var på vej ind i retssalen. Det var SÅ skræmmende. "

Voldsmanden er efterfølgende blevet identificeret som Jim Rangford. Han har fortalt amerikanske E!News, at han bare ville have Paris Hiltons autograf, samt spørge hendes far om lov til at gifte sig med hende…

LÆS MERE:
Dennis Knudsen: I seng med Paris Hilton

Sponsoreret indhold