Hollywood5. august 2008

Paris Hilton: Knokler løs

Godt nok stod hun sent op i dag, men da stjernen først var ude af fjerene, ventede timevis af hårdt arbejde
Fotostudiet, hvor Paris har arbejdet hele dagen, har også mindre celebre kunder. I dag bliver der nemlig også lavet billeder for varehuset Bilka
Fotostudiet, hvor Paris har arbejdet hele dagen, har også mindre celebre kunder. I dag bliver der nemlig også lavet billeder for varehuset Bilka
 Foto: Claus Poulsen/Thomas Laursen

Der har ikke været tid til sightseeing i det forblæste København. Den lille havfrue må vente - i stedet har Paris i flere timer knoklet løs i et fotoatelier på Østerbro. Her er hun ved at blive "skudt" sammen med sin kollektion af tasker.

Den stenrige hotelarving ankom til Steen Evalds atelier kl. 10.27. Hun blev kørt i den store sorte Audi Quattro Q7 med tonede ruder. Den havde følgeskab af to biler af samme mærke. De var fyldt til bristepunktet med hærdebrede sikkerhedsfolk.

Den 27-årige blondine har holdt sig inde i atelieret hele dagen. De blitzende lys bag ruderne på tredje sal vidner om, at der bliver fotograferet løs derinde.

Andre fra atelieret har holdt pauser og viste sig på tagterrassen, hvor de har smøget den og drukket sodavand. Men ikke Paris.

I lavpris selskab

Det fotoatelier, hvor Paris har arbejdet hele dagen, arbejder også sammen med mindre celebre kunder. På døren ind til atelieret fremgår det nemlig, at i studiet ved siden af Paris Hiltons foto-shoot, laves der i dag billeder for varehuset Bilka.

Når arbejdet engang er forbi, får hun senere i dag mulighed for lidt pjank og pjat, når hun tager i Tivoli, hvor hun har tænkt sig at prøve en tur i ballongyngerne og i rutsjebanen.

Tidligere i dag, da hun blev spurgt om, hun glædede sig til at se Tivoli svarede hun:

- Ja, jeg har hørt, der skulle være sådan et slags karneval eller et marked, som jeg rigtig gerne vil se.

Sponsoreret indhold