Hollywood 13. juli 2008

Paris Hilton: Hundemor

Partypigen har sit hjem fyldt med små firbenede venner - faktisk flere end politiet tillader

Antallet af kæledyr overstiger næsten Paris Hiltons enorme mængde af dyrt designertøj. Da hotelarvingen forleden viste sit hjem frem, væltede det rundt med små hunde i fint tøj og overdådige halsbånd.

Som barn skiftede familien Hilton mellem flere hjem i de store byer i USA, men Paris har altid haft det bedst hjemme i Beverly Hills, selv om hun ofte lejer det ene luksuriøse hus efter det andet rundt om i verden, når hun bliver træt af Los Angeles.

Huset i det fine kvarter har en hel afdeling til hendes højtelskede kæledyr, der blandt andet tæller massevis af hunde i flere forskellige størrelser, ildere, en ged samt en abe i et specialdesignet bur. Alle dyrene kan hvile sig på lyserøde puder, spiser af matchende lyserøde skåle og får kun serveret de lækreste delikatesser.

Men det er ikke kun dyrene, der har det godt under Paris Hiltons tag. Den 27-årige jetsetdronning har indrettet sig ganske behageligt med krystallysekroner, enorme klædeskabe og et overdimensioneret portræt af sig selv i spisestuen.

Læs mere om millionøsens hjem og se flere billeder i ugens SE og HØR.

Sponsoreret indhold