Hollywood13. januar 2009

Paris Hilton: Alt for tynd

Den magre blondine vejer nu kun 45 kilo, men nægter hårdnakket, at hun har en spiseforstyrrelse
Læg mærke til Paris Hiltons meget tynde arme
Læg mærke til Paris Hiltons meget tynde arme
 Foto: All Over

Mens mange mennesker kæmper med at komme af med de ekstra kilo, der er de tydelige spor efter julelækkerierne, spankulerer Paris Hilton rundt - skræmmende tyndere end nogensinde.

Eksperterne vurderer, at den 1,73 meter høje pige ikke vejer mere end 45 kilo, hvilket gør hende til det rene skind og ben. Det ses tydeligt på de nyeste billeder, der er taget, da hun og hendes lige så tynde søster, Nicky, forleden var på in-stedet Bar DeLux i Hollywood.

En hemmelig slankepagt med søsteren
Især blondinens magre arme vidner om et alt for heftigt vægttab. Ifølge B.T. har Paris Hilton og søsteren Nicky indgået en slankepagt, der går ud på, at ingen af dem må veje mere end 50 kilo.

Da pagten blev indgået for godt 3 måneder siden, vejede Paris Hilton 49 kilo, hvilket er alt for lidt i forhold til hendes højde. Nu har hun så tabt yderligere 4 kilo og har dermed et BMI på blot 15. For at have et normalt BMI burde Paris Hilton minimum veje 56 kilo.

På trods af det farlige vægttab nægter Paris Hilton, at hun har en spiseforstyrrelse og påstår fortsat, at hun bare har et godt stofskifte.

Sponsoreret indhold