Pamela: Medina laver skodmusik!

Pamela Anderson rynker panden over Medinas musik

Pamela Anderson rynker panden over Medinas musik

Foto: All Over

Først var Pamela Anderson stor fan af danske Medina. Nu bryder hun sig slet ikke om hende.

Når det gælder kvaliteten af Medinas musik, har den silikonestruttende Baywatch-blondine i hvert fald noget svært ved at finde ud af, om hun synes, at Medina er det hotteste, eller om hun i virkeligheden bare vil høre noget rockmusik.

I Juni skrev hun på sin Twitter-profil, at hun glædede sig til at møde den danske sangerinde, men nu er det helt andre toner, der siver ud fra den tidligere nøgenmodels svulstige læber.

For gammel til dansemusik

- Jeg hørte en af hendes sange for første gang i dag i bilen. Jeg må indrømme at jeg nok mere er en rock'n'oll-pige, sagde hun til B.T., mens hun skrev autografer til fans ved Fisketorvet i København.

Efter planen skulle de 2 damer have mødt hinanden til Claus Hjelmbaks eksklusive Scandinavian Style Mansion Fest mandag aften, men Medina er i USA på turné, så de må udsætte en eventuel venskabelig snak om musiksmag til en anden gang. Men de ville nok heller ikke blive enige

- Jeg føler, at jeg på en eller anden måde er ved at blive for gammel til sådan noget dansemusik, sluttede en grinende Pamela Anderson.

Læs også: Medina hvem?

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close