Hollywood 25. marts 2008

PAMELA ANDERSON: OFFICIELT SKILT

Så er brystbomben endnu en gang ledig på kødmarkedet, efter at skilsmissen med Rick Salomon endelig er gået igennem

Sent mandag eftermiddag lykkedes det endelig for 40-årige Pamela Anderson at få sit ægteskab med 40-årige Rick Salomon annulleret. Parret giftede sig i oktober 2007, og allerede i december søgte den barmfagre blondine om skilsmisse.

Skilsmissen var dog en langtrukken sag, og Pamela besluttede derfor at få ægteskabet annulleret i stedet for - med bedrageri som begrundelse. Det fik hun ja til i går, og det korte ægteskab er nu officielt ophørt.

Hverken Pamela eller Rick ser dog ud til at være påvirket af skilsmissen. Rygterne er nemlig allerede begyndt at svirre om, at de begge har udskiftet hinanden med andre modeller.

40-årige Rick blev i weekenden set med en mystisk blondine på gaderne i Los Angeles. Samtidig muntrede Pamela sig sammen med en af sine andre eksmænd, nemlig Tommy Lee, der er far til hendes to sønner Brandon, 11 og Dylan, 10.

Den lille familie tilbragte påsken sammen, og det har fået amerikanske medier som TMZ til at spekulere i, om Pamela atter en gang er på vej tilbage i armene på Tommy Lee.

Samme sladderspalte antyder også, at Pamela skulle være gravid, fordi hun troppede op med en lille bule på maven kort før påske. Selv har den barmfargre blondine flere gange benægtet en graviditet på sin blog.

Sponsoreret indhold