Pamela Anderson deler nøgenbillede

Pamela Anderson er glad for at være rask. Langt om længe. Foto: All Over

Pamela Anderson er glad for at være rask. Langt om længe. Foto: All Over

Den 48-årige tidligere Baywatch-babe Pamela Anderson har været syg af hepatitis C, men nu er hun blevet rask – og det fejrede hun ved at dele et nøgenbillede af sig selv på Instagram.

Hun viser sig flot frem med en tonet og veltrænet krop – og hun formår lige at lade være med at vise alt frem på billedet…

- I am CURED!!! - I just found out #nomorehepc #thankyou #blessing #family #prayer #live I pray anyone living with Hep C can qualify or afford treatment. It will be more available soon. I know treatment is hard to get still..., skriver hun til billedet på Instagram.

(Foto: Pamela Anderson/Instagram)

Det er i lang tid, at skuespilleren har været ramt af hepatitis C – faktisk har hun kæmpet med det i 16 år, så man forstår godt, at hun vil fejre, at hun nu endelig er fri for sygdommen, som ikke lige er sådan at slippe af med.

Det anslå, at der er mere end 160 millioner mennesker i hele verden, der lever med kronisk hepatitis C. I Danmark menes der at være mellem 17.000 og 21.000 personer, der har sygdommen. Desuden er det ikke så let at bekæmpe medicinsk, og mange lever med hepatitis C i flere år. Hepatitis C kan medføre længerevarende sygdom og leverskade. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close