Påvirket Rory til pressemøde: Her er hans nye forklaring

Rory McIlroy uddyber nu om bruddet med Caroline Wozniacki

Rory McIlroy uddyber nu om bruddet med Caroline Wozniacki

Foto: AOP
Det kom som noget af et chok for alle, da golfspilleren Rory McIlroy tidligere i dag bekendtgjorde, at han har aflyst brylluppet med Caroline Wozniacki. I den første meddelelse udtalte den irske golfspiller, at det var ham, der var skyld i bruddet:

- Det er mig, der har problemet. Da bryllupsinvitationerne blev sendt ud i weekenden, blev jeg klar over, at jeg ikke var parat til alt det, et ægteskab indebærer. Jeg ønsker Caroline al den lykke, hun fortjener, og takker hende for alle de gode stunder, vi har haft. Jeg vil ikke udtale mig yderligere omkring vores forhold, lød det således i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Se billederne: Så lykkelige var de

Nu uddyber Rory McIlroy om det chokerende brud. På pressemødet forud for BMW PGA på Wentworth-banen udtaler han nu ifølge Ekstra Bladet:

- Det er selvfølgelig en svær tid for Caroline og mig. Jeg synes, at meddelelsen sagde det hele. Det var en fælles og gensidig beslutning, og vi mente begge, at det ville være det bedste for os, siger McIlroy og fortsætter:

- Det er tid til at komme videre. Det er alt, jeg ønsker at sige. Jeg forsøger bare at fokusere på golf i dag. Jeg har spillet godt, og jeg vil bare kaste mig ud i det, og holde mig selv beskæftiget. Jeg vil ikke lyve. Det bliver svært, men jeg har ikke overvejet at trække mig. Jeg har forpligtet mig til at spille, og det gør jeg, fastslår han.

LÆS OGSÅ: Chok for alle: I søndags tweetede Rory dette

Sidste år fortalte den irske Rory McIlroy til The Times, at han første gang så den danske tennis-darling under US Open i 2010:

- Det var første gang, jeg så hende i virkeligheden. Jeg kunne lide hende i hendes tætsiddende, sorte dragt, eller hvad det nu var. Min caddie kan bekræfte, at jeg bavlede løs om det i tre uger. Jeg beundrede hende på afstand. Så tog jeg til Wimbledon året efter for at se kvartfinaler. Jeg troede, hun skulle spille mod Maria Sharapova, men det skulle hun ikke, fortalte Rory McIlroy.

I det nye SE og HØR, der er på gaden i morgen, bringer vi en større artikel om deres vilde bryllupsplaner. SE og HØR var for længst gået i trykken, da Rory McIlroy bekendtgjorde, at han har afblæst brylluppet.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close