Hollywood16. juli 2008

Ozzy Osbourne: Ødelægger datterens romance

Farmand dukkede op i underdrenge, hvilket skræmte Kellys flirt fra vid og sans
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-udland/ozzyunderdrenge2-jpg.jpg

Det, der kunne have været blevet en hot ny romance mellem Kelly Osbourne og Danny Jones, som er forsanger i det britiske pop/rock/punk-band McFly, blev godt og grundigt forpurret af Ozzy Osbourne.

Forsangeren fra Black Sabbath troppede nemlig op i sine små sorte underbukser og dét var mere, end den unge Danny Jones kunne klare.

- Jeg havde mødt Kelly en aften på en natklub. Der var ikke rigtig sket noget - vi havde kun holdt i hånd og sådan noget. Men så inviterede hun mig med hjem til sine forældre, fortæller Danny Jones til Mirror.

- Vi sad nedenunder og snakkede og sådan noget indtil ved syvtiden om morgenen, hvor Ozzy Osbourne dukkede op kun i sine slidte mandetrusser. Han gik over i køleskabet og tog noget mad og så satte han sig ved siden af mig og begyndte at snakke med mig, fortæller den overraskede Danny Jones.

- Jeg gik så snart, han var gået - selv om Kelly bad mig om at blive. Jeg er sådan en af de fyrer, som bedst kan lide at præsentere mig ordentligt for forældre, inden jeg bliver og overnatter. Det føltes bare ikke rigtigt, forklarer McFly-sangeren.

Siden har han ikke hørt et pip fra hverken Kelly eller "svigerfar".

Sponsoreret indhold