Hollywood13. november 2015

Ellens vilde jubilæum i L.A.: Overrasket af Jennifer Aniston

'The Ellen DeGeneres Show' fejrede en milepæl torsdag i L.A. 2000 episoder er det blevet til - indtil videre.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.4577826af.jpg
 Foto: All Over

LOS ANGELES/SE og HØR: Justin Bieber, Justin Timberlake og Jennifer Aniston.

Der findes ikke andre talkshow-værter, der kender stjernerne så godt som Ellen DeGeneres. Og torsdag fejrede hun et vildt jubilæum i L.A. Siden 2003 har hun indspillet ikke mindre end 2000 episoder af det rasende populære 'The Ellen DeGeneres Show'.

Torsdag overraskede både Jennifer Aniston og Justin Timberlake Ellen.

- Er det klar over, hvor svært det er at holde en hemmelighed, sagde Aniston, da hun kom ud på scenen i Burbank, Californien.

Aniston var gæst på Ellens allerførste talk-show i september 2003 - og Justin Timberlake i program nummer to.

Det lå ellers ikke i kortede, at DeGeneres skulle have succes som talkshow-værtinde. I midten af halvfemserne spillede hun hovedrollen i komedieserien, 'Ellen', men da hun sprang ud - både på skærmen og i virkeligheden, pillede ABC serien af plakaten. Mange mente dengang, at det simpelthen var for kontroversielt at være lesbisk i amerikansk prime-time TV, og de store annoncører, der bestemmer alt på amerikansk TV, kunne simpelthen ikke sælge reklamer nok til at finansiere serien. Herefter kæmpede Ellen for at få et TV-comeback.

Det kom i 2003, og resten er histoire.

Ellens talkshow har vundet ikke mindre end 38 Emmy-priser, og Ellen har vundet 'People's Choice'-prisen for bedste talkshow 14 gange i træk.

Sponsoreret indhold