Hollywood9. marts 2015

Overlevelses-ekspert: Jeg HADER at gå i byen

Bear Grylls kender du nok bedst for at drikke sit tis i den vilde natur, men i betonjunglen på et diskotek er han ikke vant til at færdes
Af af
Bear Grylls tænder fuldstændig af, hvis han skal brage igennem i nattelivet.
Bear Grylls tænder fuldstændig af, hvis han skal brage igennem i nattelivet.
 Foto: AOPDen tidligere engelske soldat Bear Grylls er eminent til at overleve på få hjælpemidler ude i barske naturomgivelser, hvor de færreste mennesker nogensinde har sat en fod, men når det kommer til bylivet på en natklub, er han på ukendt terræn.

- Jeg er ikke god til den slags. Jeg sygner fuldstændig hen, hvis jeg skal lave for meget af den slags. Fester er ikke noget for mig, fortæller Bear Grylls, da SE og HØR møder ham i London i forbindelse med, at hans nyeste program "Breaking Point" fik premiere på Discovery Channel den 8. marts.

Faktisk bliver han decideret frastødt af tanken om at skulle i byen til langt ud på natten.

LÆS OGSÅ: Vild video: Se Zac Efron spise orme

- Hvis min kone siger til mig, at vi skal feste til klokken tre om morgenen, bliver jeg udmattet ved tanken. Det er som kryptonit for mig, siger Bear Grylls til SE og HØR, mens han vender øjnene mod himlen og åbner munden i afsky med tanke på en lang bytur til de små timer.

Bear Grylls, der har vist sine overlevelsesfærdigheder i programmer som "Man vs Wild" og "Running Wild", er af en helt anden støbning, når det kommer til døgnrytmen, men han har alverdens respekt for folk, der lever meget anderledes end ham selv.

LÆS OGSÅ: HA HA: Opkast-kat 'fotobomber' massage-video

- Jeg er en dagsperson, jeg kan lide at stå op om morgenen, fyldt med energi og give den gas. Om aftenen er jeg helt smadret. Heldigvis er vi alle forskellige indrettet, og det er det, der gør verden så spændende, siger Bear Grylls.

Som nyeste skud på stammen får hans nyeste vildmarksprogram "Breaking Point" premiere på Discovery Channel den 8. marts.

LÆS OGSÅ: Jared Leto skal fedes op

Her vil han hjælpe helt almindelige mennesker med at overvinde deres frygt og forbier ved at tage dem med på en overlevelsestur i vildmarken, hvor de skal se deres frygt i øjnene.

- Den bedste måde at komme sig over sin frygt er ved at komme igennem den, som Bear Grylls siger.

Sponsoreret indhold