Hollywood4. september 2007

OVERFALDET

Brad Pitt fik noget af en forskrækkelse, da det lykkedes en fan at komme lidt for tæt på
https://imgix.seoghoer.dk/media/sehoer/bradoverfaldetoverfaldet-jpg.jpg

Den 42-årige megastjerne blev forleden overfaldet af en fan. Den kvindelige fan brød igennem sikkerhedsnettet omkring Brad Pitt for at komme helt tæt på sit store idol.

Det skete da skuespilleren var i Italien til Venedigs filmfestival sammen med sin kone Angelina Jolie og hele familien for at promovere sin sidste nye film. Parret var netop på vej til den røde løber, da det lykkedes for en ung brunette at komme lidt for tæt på Brad Pitt.

Skuespilleren kom gående sammen med en ordentlig håndfuld sikkerhedsvagter. På vejen tog Brad Pitt sig tid til at hilse på et par fans og det var på det tidspunkt, at den unge brunette slog til.

Det lykkedes hende at komme så tæt på skuespilleren, at hun faldt ham om halsen. Det satte mildest talt himmel og jord i bevægelse. De mange bodyguards fik hurtigt med djævelens vold og magt den unge kvinde væk fra sit idol.

Herefter blev hun af sikkerhedsvagterne ført væk på behørig afstand af stjernen. Hun forklarede, at hun bare ville give ham et knus.

Efter episoden så verdensstjernen skræmt og forvirret ud, men han kom dog hurtigt ovenpå igen og fortsatte til den røde løber.

Sponsoreret indhold