Hollywood30. maj 2014

Oscarvinder har aldrig gidet børn

Helen Mirren har satset på karrieren
Oscar-vinderen Helen Mirren fortæller, at hun aldrig har gidet børn
Oscar-vinderen Helen Mirren fortæller, at hun aldrig har gidet børn
 Foto: All Over


Der er ingen grund til at stifte en familie, for det er ødelæggende for ens karriere.

LÆS OGSÅ: Helen Mirren twerker

Det mener i hvert fald den Oscarvindende skuespiller Helen Mirren, som aldrig har fået børn. Hun har altid prioriteret sin karriere højst, og det er hun lykkelig for.

- Jeg har altid vægtet mit arbejde højere, og jeg har aldrig nogensinde følt et behov for at få børn. Jeg har aldrig haft det, som om jeg har manglet noget, siger Mirren til AARP Magazine.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/f9f75d1d2a7f4f19b21f6448f6216e40.jpg


Helen Mirren har fravalgt børn til fordel for karriere. (Foto: All Over)

Og selv hvis den prisbelønnede Hollywood-stjerne skulle ændre sin holdning til børn, er det højst sandsynligt for sent. Hun har nemlig rundet 68 år.

LÆS OGSÅ: Helen Mirren tvunget på bordel

Børn er det altså aldrig blevet til for den engelske skuespillerinde, men hun har siden 1997 været gift med den 69-årige filminstruktør Taylor Hackford. Og Mirren er glad for, at hun ikke mødte sin mand, dengang hun var helt ung.

- Engang sagde jeg altid til Taylor: "Åh, hvorfor mødte jeg ikke dig noget tidligere?". Men det er en god ting, fordi vi nok ikke havde været sammen nu, hvis jeg mødte ham tidligere. Jeg ville ikke have kunnet klare ham dengang. Han ville være alt for besværlig, siger skuespilsveteranen.

Opslag af SE og HØR.

Sponsoreret indhold