Hollywood19. december 2017

Orup sælger sit fede sommerhus

Thomas Orup Eriksson sælger sit fede sommerhus med pool på Gotland
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/orup-19122017.jpg
 Foto: All Over Press

Var man ung i slutfirserne og begyndelsen af 1990'erne skal man have befundet sig i en lydisoleret jordhule for ikke at have nynnet med på hits som 'Min mor sa til mej', 'Stockholm, 'Då står pojkarna på rad' og 'Magaluf'.

Det er alle fængende hits fra den svenske rimsmed og popsanger Thomas 'Orup' Eriksson, der den 29. november rundede 59 år.

Hans far, jazzmusikeren Hasse Eriksson, døde da Orup var bare 18 år, og efter at have forladt skolen i en tidlig alder tjente Orup til dagen og vejen som taxichauffør, postbud og tjener, inden de musikalske gener blomstrede fuldt ud, og han slog igennem som sanger og sangskriver i sidste halvdel af 1980'erne.

Siden da har han ikke kigget sig tilbage, men glædet sig, når hans tidligere kolleger i postvæsenet har båret store, fede checks hjem til ham, da solokarrieren med albums i eget navn endelig fik vinger.

I 1994 var han en del af de største svenske popsucceser gennem tiden, da han slog sig sammen med kollegerne Anders Glenmark og Niklas Strömstedt i trioen 'GES'.

I første omgang lavede de et veritabelt hit med sangen 'När vi gräver guld i USA', der var det svenske fodboldlandsholds officielle kendingssang ved VM i USA i 1994, hvor Sverige på imponerende vis hentede bronze.

Det skulle egentlig have været et engangsprojekt, men de tre udgav sammen et album, der bare hed 'Glenmark Eriksson Strömstedt' og solgte hele 450.000 eksemplarer. Efterfølgende tog de tre på en turné, der blev den største målt på publikum den sommer i Sverige.

'GES' har netop været genoplivet i sommer, hvor trioen spillede ved en række velbesøgte koncerter hjemme i Sverige, herunder på øen Gotland, der ligger i Østersøen sydøst for Norrköping.

Gotland har en særlig plads i Orups hjerte, og i 2001 brugte han nogle af de mange penge, han har tjent i popmusikkens tjeneste til at købe et sommerhus.

Huset er oprindelig fra 1910, men alle dele af huset er blevet gennemrenoveret, mens popsangeren har ejet det og fremstår i dag som lidt af en perle med egen pool i haven på næsten 2.000 kvadratmeter.

Orup har netop sat sommerhuset til salg, så hvis du går og tænker på at investere i en ødegård i Sverige, skulle du måske tage lidt længere nord på end vanligt og udnytte den svenske krones lave værdi til at gøre lidt af et kup.

Orups lækre sommerhus er udbudt til salg for 4,5 millioner svenske kroner - det er 3.363.000 danske kroner - det er jo fundet for de penge!

Sommerhusets hovedbygning er på 125 kvadratmeter og består af badeværelse/toilet, køkken, stue og tre soveværelser. Ud over det er der et gæstehus og et værksted/poolhus.

Huset ligger på en ugeneret grund uden direkte kig fra naboerne, og det naturlige samlingspunkt om sommeren er poolen, skriver ejendomsmægleren.

Der er åbent hus den 30. december og den 5. januar, så hvad venter du på?

Se masser af billeder af Orups lækre sommerhus her.

Se den officielle video med superhittet 'När vi gräver guld i USA':

Sponsoreret indhold