Hollywood30. juli 2014

Orlando Bloom slog ud efter Justin Bieber

Verdensstjernerne var ved at komme op at slås
Af af
De er ikke bedste venner lige for tiden
De er ikke bedste venner lige for tiden
 Foto: AOPDet siges at jalousi er en af verdens ældste følelser - og det var der rigeligt af i luften på en den spanske ferieø Ibiza i går, hvor der var masser af stjerner til stede. Skuespilleren Orlando Bloom blev så rasende på Justin Bieber, at han slog ud efter teenageidolet.

LÆS OGSÅ: Medie: Stofferne flyder hos Justin Bieber

Ifølge internationale medier ramte slaget én af Biebers livvagter, der derefter prøvede at fjerne beviser på optrinet. Men det var ikke alle gæsterne på den fashionable restaurant, der afleverede deres mobiltelefoner.

LÆS OGSÅ: Justin Bieber filmer Tom Hanks på dansegulvet

Kilder mener, at Bieber og Bloom kom op at skændes fordi de er begyndt at se hinandens ekspartnere. Den canadiske sangstjerne er angiveligt begyndt at danne par med Blooms ekskone, Miranda Kerr. Bloom er flere gange blevet set sammen med Selena Gomez .

Den danske musikproducer Remee var vidne til dramaet til dramaet, der også involverede stjerneskuespilleren Leonardo DiCaprio og supermodellen Naomi Campbell.

- Man ved man er på en happening restaurant når Orlando Bloom slår Justin Bieber i maven og bliver reddet af Leonardo DiCaprio indtil Naomi C får alle på bedre tanker. Men det er også sent nu. Godnat, skriver Remee på Facebook

Sponsoreret indhold