Hollywood13. oktober 2007

ORLANDO BLOOM: FLUGTBILIST

Skuespilleren forsøgte at stikke af, efter han havde været involveret i en voldsom bilulykke
https://imgix.seoghoer.dk/media/sehoer/orlandoulykkestort-jpg.jpg

Ulykken skete fredag aften i West-Hollywood. Orlando, som sad foran på passagersædet, slap uden videre skader, men en ukendt kvindelig passager blødte kraftigt fra hovedet og måtte akut køres i ambulance til det nærmeste hospital.

Selv om Orlando Bloom ikke var fører af bilen og derfor ikke havde ansvar for ulykken, så forsøgte han alligevel at stikke af fra gerningsstedet.

Han trak en hættebluse over hovedet og begyndte at gå raskt væk fra ulykken. Han vendte først om, da en paparazzi-fotograf mindede ham om, at det er ulovligt at stikke af fra ulykker.

Bilen, en sort Volvo, blev kørt af skuespillerens bodyguard, men der var også to kvindelige passagerer med i bilen. En ung blondine og en lidt ældre brunette, som begge virkede meget rystede efter ulykken.

Ulykken skete i et vejkryds, da Orlando Bloom og veninderne forlod restaurant Ita Choo, da de bankede op i bagenden på en parkeret hvid Porsche. Porschen slap med en lille bule, mens hele fronten på Orlandos bil blev krøllet sammen.

Blodet flød fra blondinens hoved, og hun måtte lægges i aflåst sideleje, indtil ambulancen kom. Da den efter fem minutter var fremme, hoppede både Orlando Bloom og brunetten ind i ambulancen sammen med blondinen og kørte hastigt mod det nærmeste hospital.

I morges sendte skuespilleren denne pressemeddelelse ud gennem sin repræsentant:

¬- Orlando Bloom, som var i en bilulykke sent i nat, er taknemmelig for, at ingen kom alvorligt til skade. Han har været på hospitalet hele natten sammen med sin barndomsven, som fik en mindre skade i nakken.

Der bliver ikke nævnt noget om, at han forsøgte at stikke af fra gerningsstedet …

Sponsoreret indhold