Hollywood23. januar 2017

"Orange Is the New Black"-stjerne overvejede kønsskifte

Den 30-årige stjerne kæmpede med sin seksualitet, mens hun voksede op
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ruby.jpg
 Foto: All Over Press)
Ruby Rose fra succes-serien "Orange Is the New Black" har aldrig lagt skjul på, at hun følte sig "anderledes", da hun voksede op. Den 30-årige skuespillerinde spiller en lesbisk indsat i den populære Netflix-serie.
Hun er vokset op i Australien, og allerede som seksårig vidste hun, at hun ikke var som andre piger. Til net-a-porter.com fortæller hun om den vanskelige opvækst. - Alle de andre piger legede med Barbie-dukker. Jeg legede med Ninja Turtles og Superman-dukker. Jeg var vild med tegneserier og spillede fodbold med drengene, siger Rose.
Hun blev drillet af de andre piger, fordi hun var anderledes. Så prøvede hun at være mere feminin. Hun begyndte at bruge makeup og lod håret blive længere. Men det fik de andre piger til at tro, at hun var ude efter deres kærester. Så sprang hun ud som lesbisk. - Først gik du efter vores kærester, og nu går du efter os, sagde de andre piger til mig. Jeg kunne kun komme ud som taber af den situation, siger Rose.
Et par af de større drenge tæskede hende så voldsomt, at hun røg på hospitalet. - De så mig ikke som en kvinde, fortæller hun. De grimme oplevelser fik hende til at overveje et kønsskifte. - Jeg følte, at jeg var fanget i en forkert krop og drømte om at være en dreng, men det blev ved tankerne. Det er jeg glad for i dag, jeg er kvinde, og jeg vil have børn på et tidspunkt, så det er godt, at jeg ikke gik videre med at skifte køn, siger Rose. Lige nu er hun i et parforhold med musikeren Jessica Origliasso. Hvorvidt de to skal giftes er uvist. - Jeg ved det ikke. Kan du se det for dig? Mig med alle mine tatoveringer i en hvid kjole, der går helt ned til gulvet?, spørger Rose retorisk. Hun har en af hovedrollerne i komedien "Pitch Perfect 3", der får premiere verden over senere i år. Se galleri med Ruby Rose:

Ruby Rose fra "Orange is the new black"

Sponsoreret indhold