Hollywood16. februar 2016

Endelig! Optagelserne til "Fifty Shades of Grey" er i gang

Skuespillerinden Dakota Johnson er ankommet til Vancouver, hvor "Fifty Shades of Grey" skal optages i løbet af de næste par måneder
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/8.12111025_0.jpg
 All Over

Den 14. februar var der gået et år siden den første "Fifty Shades of Grey"-film havde premiere.

Og nu er Dakota Johnson og Jamie Dornan endelig klar til at påbegynde optagelserne til de to næste film i rækken, "I mørket" og "Fri".

I filmen følger vi endnu engang det sadomasochistiske forhold mellem den puruge Anastasia Steele og rigmanden Christian Grey. For anden gang i træk spilles hovedrollerne af Dakota Johnson og den tidligere model Jamie Dornan.

https://imgix.seoghoer.dk/8.18048062.jpg
 All over

Oprindelig skulle optagelserne have været i gang for flere uger siden, men arbejdet med at finde en ny instruktør har blandt andet forsinket processen. Mandag dukkede de første fotos af Dakota Johnson i Vancouver dog op. Og på siden Whats filming kan man se en detaljeret plan over, hvor du kan være heldig at møde stjernerne fra filmen i den canadiske storby.

Det er meningen, at "Fifty Shades of Greys" to sidste film skal optages i et træk. Der er sat flere måneder af til, at alle skud kommer i kassen. Først den 12. juli regner produktionsholdet med at være helt færdige med de hede og sexede scener mellem frøken Steele og Christian Grey.

"I mørket" får premiere i 2017, mens "Fri" ventes klar i 2018.

Mandegalleri: Jamie Dornan

Sponsoreret indhold