Oprah Winfrey: Vægten er eksploderet

Siden sidste år er der blevet lidt mere af Oprah Winfrey.

Siden sidste år er der blevet lidt mere af Oprah Winfrey.

Foto: All OverTalkshow-legenden Oprah Winfrey har igennem hele sin karriere åbent kæmpet med sin vægt. Ind imellem har hun smidt en masse kilo, og hver gang har det skabt overskrifter ligesom i 2012, hvor Oprah smed 11 kilo på kun seks uger.

Det dramatiske vægttab dengang skyldtes en ny kost, som bestod af kalorielette måltider som frugt, grøntsager, fisk, kylling og magert kød. Altsammen tilberedt af en kok naturligvis.

Oprah Winfrey: Jeg er ikke lesbisk

Men her et år senere ser det ud til, at den 59-årige powerkvinde er begyndt at tage på igen.

Da Oprah var i Zürich i Schweiz i sidste uge for at deltage i Tina Turners bryllup, benyttede hun lejligheden til at tage en rask gåtur i den smukke natur sammen med sin bedste veninde Gayle King. Og der i alperne kunne stjernen fremvise en fyldig bagdel.


I 2007 fortalte Oprah, at hun led af problemer med skjoldbruskkirtlen, og at det var skyld i hendes svingende vægt. Tilstanden har efterhånden stabiliseret sig. (Foto: All Over)


Der bliver gået til den, inden der skal syndes til Tinas Turners bryllup senere. (Foto: All Over)Talkshow-dronningen omkring samme tid sidste år. (Foto: All Over)

Oprah Winfrey: Enden er nær

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close