Hollywood8. marts 2016

Op og ned i Hollywood

Hvad er op og ned i Hollywood i denne uge? SE og HØRs journalist Jacob Heinel Jensen giver dig svaret

Jacob Heinel Jensen er SE og HØRs faste journalist i Hollywood. I videoen ovenfor viser han dig rundt i sit kvarter i Englenes By, og nedenfor kan du læse, hvilket stykke Hollywood-gossip, som han er mest begejstret for lige nu - og hvad han er mindre begejstret for...

UGENS OPTUR:
Da denne sæsons første afsnit af ”Girls” rullede over skærmen på HBO , så vi en mere kraftig Lena Dunham end tidligere – i en sweatshirt med ordene: ”I WOKE UP LI KE THIS”. Den 29-årige har altid været kraftig, og i den første halve time af sæsonen sidder man seriøst og tænker: ”Hvad sker der lige for hendes påklædning?”.

https://imgix.seoghoer.dk/26.02161028.jpg
 (Foto: All Over Press)

For Lena klæder sig absolut ikke efter sin figur, men det er befriende at se.

Hun er helt ligeglad med de syletynde Hollywood-kropsidealer.

Lena minder mig på den måde om sangeren Adele, 27, der også fremstår enormt ærlig og virkelig. Selv om man ikke skal promovere overvægt, er det dejligt at se nogle ”rigtige” kvinder klare sig godt i Hollywood.

Respekt!

UGENS NEDTUR:
Forleden dukkede Kim Kardashian, 35, op til sin bedste ven Jonathans fødselsdag klædt i en læderjakke med sit eget ansigt malet på.

Jeg spekulerer nogle gange på, hvorfor det egentlig er Kim, der er den mest kendte Kardashian-søster. Jeg fatter det ikke.

https://imgix.seoghoer.dk/8.18122234.jpg
 (Foto: All Over Press)

Hun er blottet for empati, når det gælder om at hjælpe sine familiemedlemmer, og hun er den mest selvglade af dem alle.

I min optik er det Kourtney og Khloé, der er familiens rigtige stjerner. De har store problemer, men de håndterer dem og bliver stærkere og mere modne kvinder.

Kims største problemer er vægt og mode, og ærligt talt lykkes ingen af delene for hende.

Det bliver ikke mere hult. Øv!

Sponsoreret indhold